Gerelateerd nieuws

Duurzaam hout leren herstellen op drie niveaus

Bij houtrot is totale vervanging niet altijd noodzakelijk. Wanneer de kwaliteit van het hout nog grotendeels goed is, is herstellen of deelvervanging een mooie duurzame oplossing. In samenwerking met onze partner Repair Care, verzorgen wij drie trainingen op het gebied van duurzaam houtherstel. Na de basisopleiding niveau 1, kunt u er ook nog voor kiezen om een technische verdieping op niveau 2 en 3 te volgen en zo een echte allrounder te worden.

Niveau 1 – Basiskennis

In deze training maakt u kennis met duurzaam onderhoud volgens het Repair Care systeem. Hierbij staan de 7 stappen naar duurzaam onderhoud centraal. Er is aandacht voor de theorie, maar de nadruk ligt op praktijkvaardigheden. U oefent twee veel voorkomende reparaties: het preventief afdichten van verbindingen en de curatieve pastareparatie. Bekijk hier alle informatie.

Niveau 2 – technische verdieping

De vervolgopleiding op duurzaam houtherstel 1 richt zich op het lamineren en stopverfvervanging. Naast een korte theoretische sessie bestaat het programma verder uit oefenen in de praktijk. Deze oefeningen zijn realistisch met de werkelijke werkomstandigheden, doordat er getraind wordt met een perfecte nabootsing van kozijnen. Bekijk hier alle informatie.

Niveau 3 – technische verdieping

Niveau 3 richt zich op de praktijk van deelvervanging. Na een theoretische toelichting over het uitvoeren van een inspectie en deelvervanging gaat u aan de slag met praktijkoefeningen. Deze oefeningen zijn realistisch met de werkelijke werkomstandigheden, doordat er getraind wordt met een perfecte nabootsing van kozijnen. Bekijk hier alle informatie.

100% subsidie

Volg deze trainingen met 100% subsidie vanuit Mijn Carrière. We kunnen deze trainingen ook voor een groep van uw medewerkers organiseren op één van onze locaties of bij u in het bedrijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Trainingen

Bekijk hier alle vaktechnische trainingen bij OnderhoudNL

 
Blijf op de hoogte
Scroll naar boven