Gerelateerd nieuws

Duurzaam Bouwen: Ontmoet uw volgende houtbouwpartners uit Letland op Houtbouw 2024

Bent u op zoek naar betrouwbare partners in bio-gebaseerde bouw? Bezoek ons op de Houtbouw-beurs om de innovatieve aanbiedingen van meer dan zeven Letse bedrijven te ontdekken, elk gespecialiseerd in unieke houtbouwoplossingen. Ontmoet ons bij de stand van Business Latvia, 1.C105, om meer te leren!

Onze bedrijven bieden een breed scala aan producten, van duurzame modulaire woningen en constructies van CLT en gelamineerd hout, tot op maat gemaakte houten ramen en innovatieve, spijkervrije CLT-wandbouwtechnologieën. Deze firma’s zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, bio-gebaseerde producten die modern ontwerp of concurrerende prijzen niet opofferen. Hier zijn de experts die u zult ontmoeten:

  • CLT PROFI maakt CLT-bouwpakketten volgens uw tekeningen
  • CLT FACTORY heeft nagelvrije massiefhouten panelen voor wandconstructie ontwikkeld
  • FLORA levert op maat gemaakte houten elementen zoals ramen
  • ZTC staat bekend om het vervaardigen van prefab houten en CLT huizen
  • VIA-S is gespecialiseerd in het maken van energiezuinige modulaire woningen
  • MyCabin brengt hun expertise in het creëren van premium prefab woningen
  • Amber Constructions focust op duurzame houtframe woningen

Geïnteresseerd om te leren van hun uitgebreide ervaring met projecten niet alleen in Nederland maar ook in heel Europa en daarbuiten? Zorg dat u de praktische sessies in het praktijktheater bijwoont, waar drie van deze bedrijven dagelijks om 15:30 hun beste tips en ervaringen zullen delen.

Letland, genesteld in het hart van de Baltische staten en het vierde meest beboste land in Europa, benut zijn overvloedige natuurlijke hulpbronnen voor duurzame ontwikkeling. Deze bedrijven, leiders in de sector van de houtbouw, dragen aanzienlijk bij aan de export van Letland en helpen nu Nederland zijn ambitieuze doel te bereiken om tegen 2030 een miljoen nieuwe woningen te bouwen.

Business Latvia vertegenwoordigt een overheidsagentschap onder het Ministerie van Economie van Letland, met een vertegenwoordigingskantoor in Nederland.

Wij nodigen u uit om ons te bezoeken bij stand 1.C105 om uw volgende betrouwbare partner en leverancier te vinden, of neem contact op met de heer Jekabs Groskaufmanis via LinkedIn (URL) of jekabs.groskaufmanis@liaa.gov.lv!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven