Gerelateerd nieuws

Duurzaam Bouwen en Klantwaarde: Zero-Emissie Technologieën en Verlengde Garantie van Wacker Neuson

In een wereld die steeds meer belang hecht aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, komt de bouwsector niet achterop. Bedrijven streven naar innovatieve manieren om groenere en efficiëntere bouwpraktijken te implementeren. Wacker Neuson, de pionier binnen deze beweging in de bouwsector, biedt niet alleen geavanceerde zero-emissie technologieën aan maar versterkt ook de waarde voor de klant met een unieke en gratis verlengde garantieactie op zero-emission apparatuur.

De APU3050e: Technologische Duurzaamheid

De APU3050e is een uitstekend voorbeeld van de vooruitgang in de bouwsector. Deze omkeerbare trilplaat met directe aandrijving zonder V-snaar combineert superieure verdichtingsefficiëntie met onderhoudsvrije werking. Dit betekent dat klanten kunnen vertrouwen op een product dat langdurige prestaties levert zonder de noodzaak van frequente reparaties of dure onderhoudsbezoeken. Met zijn lage bouwhoogte is deze trilplaat perfect geschikt voor greppelwerkzaamheden, waar ruimte vaak beperkt is. De intuïtieve stuurbeugel met traploos regelbare snelheid zorgt voor comfortabele bediening, en de lage hand-armtrillingswaarden
(< 2,5 m/s²) maken het mogelijk om zonder tijdslimiet met de machine te werken, wat de flexibiliteit bij de toepassingsplanning vergroot.

De APU3050e is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een groene revolutie in de bouwwereld. Het emissievrije ontwerp zorgt ervoor dat deze trilplaat geen schadelijke uitlaatgassen produceert, waardoor hij zonder beperkingen kan worden ingezet in milieugevoelige gebieden, greppels, tunnels en binnenruimten. Door middel van de APU3050e vermindert de geluidsoverlast en de ecologische voetafdruk op de bouwplaats. Daarnaast en worden werkomstandigheden voor eindgebruikers en omwonenden aangenamer en gezonder. De kernwaarden betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid zijn duidelijk geïntegreerd in basis van deze trilplaat.

Zero-Emissie Revolutie: Bouwen voor de Toekomst

Maar Wacker Neuson gaat verder dan individuele producten en heeft een volledig zero emission-portfolio ontwikkeld. Dit assortiment omvat een breed scala aan zero-emissie bouwapparatuur, wat klanten de mogelijkheid biedt om milieuvriendelijker te werken zonder prestatieverlies. Het bedrijf toont hiermee haar sterke toewijding aan duurzaamheid.

De overstap naar elektrische bouwmachines is vooral aantrekkelijk in stedelijke omgevingen waar emissies en geluidsoverlast tot problemen kunnen leiden zoals Amsterdam. Wacker Neuson’s zero emission-portfolio maakt het mogelijk om op deze locaties te werken zonder in te boeten aan vermogen. Bovendien omvat het aanbod niet alleen machines, maar ook laadinfrastructuur, diensten, financieringsoplossingen en verschillende gebruiksmodellen. Dit complete ecosysteem ondersteunt duurzaam bouwen van begin tot einde. Voor de specifieke uitdaging van de klant ligt de oplossing bij Wacker Neuson. Zo kunnen alle zero emission apparaten verhuurt als verkocht worden. 

Verlengde Garantie Actie: De Extra Mijl voor Klantwaarde

Met de gratis verlengde garantieactie als kers op de taart, positioneert Wacker Neuson zich als een partner voor klanten die niet alleen de nieuwste technologieën willen omarmen, maar ook voor de klanten die bewust en duurzaam werken. Met deze garantieactie kan de klant een verlenging tot 5 jaar ontvangen op handgestuurde zero emission apparaten. De garantie is een belofte aan de klant die verder gaat dan de verkoop van apparatuur; het is een investering in een groenere, efficiëntere toekomst voor de bouwsector, waar duurzaamheid voorop staat. Het is een stap naar duurzaam bouwen en een betere wereld.

Meld je aan voor de gratis verlengde garantie op wackerneuson.nl/services/zero-emission-verlengde-garantie of bel naar 0800 5057510

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven