Gerelateerd nieuws

DSG: uw totaalpartner voor midden- en hoogspanningsinstallaties

Op zoek naar een totaalpartner voor de installatie, de renovatie, het onderhoud of de herstelling van uw midden- of hoogspanningsinstallatie? Het expertenteam van DSG Nederland staat voor u klaar. Ook voor industriële elektrische installaties kunt u een beroep op ons doen. Samen met de tijdelijke stroomprojecten en 24/7-interventieservice van spin-offbedrijf GENS Rental zijn we een van de belangrijkste referentiepunten binnen de sector.

Metingen, technische diagnoses, assemblage, montage, keuring, onderhoud, herstellingen … De activiteiten van DSG Nederland gaan breed. We zijn onder andere gespecialiseerd in betreedbare en niet-betreedbare transformatorstations, netkoppelingen, kabelwerken …

Unieke aanpak

Wat ons onderscheidt? We gaan altijd voor maatwerk, volledig afgestemd op uw bedrijfsprocessen. We luisteren naar uw noden, denken mee, analyseren grondig en komen met doordachte en solide oplossingen. Uiteraard altijd met aandacht voor alle veiligheids- en omgevingsfactoren. Onze grootste troef? We doen alles in eigen beheer. Van de engineering van uw bedrijfsautomatisatie tot een hoogspanningsaansluiting. U krijgt dus één aanspreekpunt voor uw turnkeyproject. Van analyse tot keuring.

Tijdens de Vakbeurs Energie 2022 van 11,12 en 13 oktober ontdekt u op beursstand C020, hal 6 onze expertise en knowhow en kunt u kennismaken met allerhande vakexperts. Tot binnenkort!  

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven