Gerelateerd nieuws

Draadloze lichtregeling binnen een GBS

Integratie van Casambi in het gebouwbeheerssysteem (GBS)

 

Moderne verlichtingsregeling met de hoogste ontwerpnormen: Door juist Casambi te combineren met de Thermokon thanos EVO ruimtebediening, wordt het mogelijk om ook Casambi te integreren in de gebouwautomatisering. Draadloze communicatie tussen Casambi en thanos EVO maakt maximale flexibiliteit in verlichtingsregeling mogelijk (bijv. schakelen en dimmen, instellen van lichttemperaturen, RGB-veranderingen, enz.)

Casambi – het populaire ecosysteem met meer dan 3 miljoen deelnemers bij uitstek

Casambi wordt momenteel beschouwd als de meest geavanceerde methode voor draadloze verlichtingsbediening – met behulp van een touch-ruimtebediening of smartphone. Talrijke functies kunnen eenvoudig worden gecreëerd/beheerd via de bijbehorende app. Casambi is gebaseerd op Bluetooth® Low Energy en is ontworpen als een intelligent mesh netwerk dat tot 255 deelnemers per netwerk toelaat. Als radiogebaseerde oplossing is het niet alleen geschikt voor nieuwe gebouwen, maar ook ideaal voor draadloze integratie in bestaande gebouwen, Retrofit.

Intelligente interface voor Casambi

Met meer dan 35 jaar ervaring in gebouwautomatisering en M&R-techniek wordt Thermokon gezien als expert in de industrie en heeft het de interface tussen Casambi en het gebouwbeheersysteem (BMS) zo ontworpen dat deze even eenvoudig als effectief is: De verbindende schakel is de thanos EVO, die via een bedrade bus-interface verbonden is met het conventionele gebouwautomatiseringssysteem en via een draadloze interface communiceert met Casambi. Hierdoor kan Casambi flexibel worden geïntegreerd in de moderne gebouwautomatisering en kunnen centrale commando’s worden overgedragen van het GBS naar het Casambi ecosysteem via thanos EVO. Het is ook mogelijk om informatie van het Casambi ecosysteem naar het BMS te sturen.

Contact

THERMOKON Sensortechnology Nederland bv

Marcel Offermans

Rozenstraat 11, 6361HS Nuth

Tel.: +31 6 5055 6199

marcel.offermans@thermokon.nl

www.thermokon.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven