Gerelateerd nieuws

Deltec Tape Introduceert Innovatieve Maskeertape SGT voor de groeiende stukadoorsmarkt

De stukadoorsmarkt is constant in beweging. Het gebruik van maskeertape in stukadoorswerkzaamheden is van cruciaal belang voor het bereiken van een nauwkeurige en schone afwerking. Helaas hebben traditionele tapes soms moeite om stand te houden in de veeleisende omgeving van stukadoren en spackspuiten, wat kan resulteren in ongewenste problemen zoals inscheuren of onvoldoende hechting op de ondergrond.

De Masking Tape SGT is special ontwikkeld voor de veeleisende toepassingen van stukadoren en spackspuiten. Het unieke papier heeft een coating waardoor de tape bestand is tegen zeer vochtige verwerkingsmaterialen zoals spack. De lijmlaag heeft een extreem goede hechting met ruwere ondergronden, zodat de tape niet vroegtijdig loslaat. Daarbij is de tape verwijderbaar zonder lijmresten. Diverse praktijktests laten zien dat de tape een zeer goede afwerking biedt.

Voordelen voor de stukadoor en spackspuiter:

  • Extra sterk, scheurt niet in
  • Zeer goede hechting met ondergrond
  • Is bestand tegen veel spack en stucwerk door unieke coating op papier
  • Unieke papieren drager zorgt voor strakke afwerking
  • UV bestending tot 2 weken
  • Laat geen lijmresten achter

Test gratis!

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een gratis sample aan en overtuig uzelf via deltectape.nl/sample of bel 088 – 46 46 300 of kom langs op de Afbouwvakdagen, standnummer i14.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven