Gerelateerd nieuws

DEHN protects. Twee woorden, één belofte

DEHN biedt innovatieve, unieke en slimme beveiligingsoplossingen, diensten en expertise voor overspannings-, bliksem- en industriële beveiliging die op maat gemaakt zijn voor gebouwen, energie- en infrastructuurtoepassingen. Daarom staan onze klanten en hun voordelen centraal in ons werk, dat wij op verantwoorde, gepassioneerde en teamgerichte wijze uitvoeren – met ervaring, de hoogste kwaliteitsnormen en consequente klant- en marktgerichtheid. Want als toonaangevend en internationaal actief familiebedrijf weten wij wat belangrijk is.

Onze visie
DEHN is ‘s werelds grootste specialist in bliksembeveiliging en leverancier van slimme beveiligingsoplossingen. Met deze visie maken we het onze klanten ook makkelijker om duurzamer te werk te gaan. Door onze innovatieve producten en oplossingen leveren we een bijdrage aan duurzaamheid.

Emobility; veilig, efficiënt, normconform
Van de wallbox via AC-/DC-laadstations tot High Power Charging Parks en buslaadstations: Dehn biedt omvangrijke beveiligingsconcepten en oplossingen om deze veilig, efficiënt en normconform te plannen, te bouwen, te controleren en te gebruiken. We vertellen u graag meer over deze slimme E-mobility oplossingen op de Vakbeurs Energie.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven