Gerelateerd nieuws

De vernieuwde Webeasy SmartMultiSensor

De SmartMultiSensor van Webeasy is op basis van MQTT (IoT protocol) ontwikkeld en kan eenvoudig in een ruimte gemonteerd worden. Zowel op- als inbouw in combinatie met TCP/IP Daisy-Chain. De SmartMultiSensor verzamelt en bepaalt met IR-technologie de comforttemperatuur in de ruimte, evenals andere comfort zaken zoals relatieve vochtigheid, CO₂, TVOC, lichtsterkte, aanwezigheid en geluidsdruk. Zo past het gebouw zich aan de actuele omstandigheden aan. Het gebouw ademt als het ware mee met het gebruik, waardoor het gebouw tot leven komt.

Veiligheid & ontsluiting

Veilige near-realtime communicatie is mogelijk via het MQTT(S)-protocol waarbij waardeveranderingen van metingen direct versleuteld gepubliceerd worden naar deelnemers in het netwerk. Dit maakt de SmartMultiSensor geschikt om direct aangesloten te kunnen worden in Enterprise-Cloud platformen zoals die van Microsoft, Google of Amazon voor verdere verwerking en/of verrijking van de data in de vorm van uitgebreide monitoring en rapportages. 

Webeasy 3 & SmartMultiSensor; hét ideale huwelijk

Vanaf Webeasy 3.1 (en hoger) software zijn uitgebreide beheertools aanwezig voor het snel engineeren, configureren en inbedrijfstellen van hele grote aantallen SmartMultiSensoren binnen een netwerk. Firmware-updates voor bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe functionaliteit kunnen via het netwerk verstuurd worden. Via de ingebouwde multi-colour LED (blauw, groen, oranje, rood) en speaker zijn statusindicaties en (instelbare) CO2-alarmfunctie weer te geven.

Benieuwd naar de vernieuwde WE-SMS-DC SmartMultiSensor? Bezoek ons op de VSK+E beurs op in hal 9 op stand B038.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven