Gerelateerd nieuws

De ultieme gids voor brand- en CO-veiligheid in woningen

Brand en koolmonoxidevergiftiging veroorzaken veel slachtoffers in de huiselijke omgeving. Jaarlijks vallen er tientallen doden en vele honderden gewonden door zowel brand als CO-vergiftiging. Om te voorkomen dat die aantallen oplopen, verdient vluchtveiligheid meer aandacht. Want hoe zorg je als installateur, adviseur of woningcorporatie voor optimale veiligheid?

Optimale veiligheid bereik je door jouw keuze van rook-, hitte- en CO-melders af te stemmen op specifieke gebouwkenmerken en risicogroepen. Om je daarbij te helpen, hebben we een whitepaper ontwikkelt met een unieke indeling van beschermingsniveaus met bijbehorende oplossingen. Zo maak je altijd de beste keuze als het om vluchtigheid gaat en krijg je grip op het optimaliseren van vluchtveiligheid in seriematige woningen, portiekflats en appartementencomplexen. Resultaat: jij profiteert als expert en bewoners krijgen meer veiligheid.

Belangrijke inzichten uit het whitepaper:

  • Vluchtveiligheid is cruciaal: het whitepaper benadrukt het belang van vroegtijdige detectie en biedt praktische oplossingen voor verschillende woonsituaties.
  • Aanbevelingen voor installatie: ontdek de beste plaatsen voor rook-, hitte-, en CO-melders en leer hoe je aan de wettelijke eisen voldoet én deze overtreft.
  • Drie beschermingsniveaus: van de minimale wettelijke eisen tot de beste praktijkvoorbeelden met geavanceerde detectie- en alarmeringstechnieken. Elk niveau is ontworpen om de veiligheid te verhogen en past bij verschillende soorten woonsituaties.

Download het whitepaper gratis

Leer hoe je vluchtveiligheid naar een hoger niveau tilt en een veiligere omgeving creëert voor iedereen. Vraag het whitepaper vandaag nog gratis aan via https://hanzestrohm.nl/hemmink/lp/whitepaper-veilig-wonen/   en maak het verschil in de veiligheid van bewoners.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven