Gerelateerd nieuws

De toekomst van bouwlogistiek en de opkomst van bouwhubs

Er wordt steeds meer binnenstedelijk gebouwd maar diezelfde binnensteden gaan vanaf 2025 op slot voor vervuilend logistiek verkeer. Als we dan verder kijken dan zet de overheid in 2050 ook nog eens in op een volledig circulaire bouweconomie. Grote bouwconcerns zoals Heijmans en VolkerWessels zijn al volop bezig met het opnieuw inrichten van hun logistiek en dat doen ze onder andere door het oprichten van bouwhubs. Maar hoe kunnen kleinere bedrijven meedoen in deze trend van bouwhubs? Dat bespreekt Iman de Vries in deze aflevering van De bouw maakt het podcast met Ralph Oduber van Heijmans, Jan Robbert Albrechts van de Gemeente Rotterdam en Arjan Walinga van Bouwend Nederland. Arno Visser ging op de koffie bij Doekle Terpstra en samen bespreken ze het belang van TKI Bouw en waarom innoveren zo ontzettend belangrijk is voor de sector.

Wil je geen aflevering missen van ‘De bouw maakt het’ podcast? Vergeet dan niet op de volgknop te drukken op Spotify of te abonneren op Apple Podcasts!

Innovatiemanagers ontvingen al een uitnodiging voor de bijeenkomst over het TKI op 16 juni van 13:00 – 17:00 uur in Zoetermeer. Geen uitnodiging ontvangen? En wil je toch meer weten wat het TKI voor jou kan betekenen, meld je dat aan via de link.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven