Gerelateerd nieuws

De Kiwatt Batterij voor ‘energie-zekerheid’

Kiwatt helpt ondernemers bij energievraagstukken door het aanbieden van energieopslag. Is het contractueel vermogen van uw netaansluiting niet voldoende? Gaat u regelmatig over uw capaciteitslimiet heen? Staat u op de wachtlijst voor het verzwaren van de netaansluiting? Wilt u enige impact van netcongestie voorkomen? De directe oplossing voor deze energieproblemen: een energieopslagsysteem van Kiwatt. Inclusief slimme, Nederlandse software voor het optimaliseren van uw energie.

Onafhankelijk van het elektriciteitsnet

Door zonnestroom efficiënt op te slaan en vrij te geven, hebben vastgoedeigenaren de mogelijkheid om optimaal te profiteren van hernieuwbare energiebronnen, wat niet alleen een groenere bedrijfsvoering mogelijk maakt, maar ook de afhankelijkheid van het elektriciteitsnetwerk vermindert. Dit vertaalt zich niet alleen in een stabielere energievoorziening voor gebouwen, maar biedt ook aanzienlijke besparingen op de energiekosten.

Slimme technologie voor energie-efficiëntie

De geïntegreerde slimme software van de Kiwatt Batterij is een game-changer voor de vastgoedsector. Deze adaptieve energiebeheersoftware maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om dynamisch te reageren op fluctuaties in zowel de energievraag als het aanbod. Voor vastgoedbeheerders betekent dit een nauwkeuriger en efficiënter energiebeheer. Dit is essentieel in regio’s waar energiecongestie een groeiend probleem vormt en voor bedrijven waarbij het gecontracteerde transportvermogen niet voldoende blijkt. Stabiliteit in de energievoorziening draagt niet alleen bij aan operationele betrouwbaarheid, maar versterkt ook de duurzaamheidsprofielen van gebouwen.

Optimale Inzet op de onbalansmarkt

Een aspect dat de Kiwatt Batterij onderscheidt, is de mogelijkheid voor vastgoedondernemingen om actief deel te nemen aan de onbalansmarkt. Het geavanceerde algoritme stelt de batterij in staat dynamisch te reageren op veranderingen in zowel het energieaanbod als de vraag. Dit opent niet alleen de deur naar extra inkomsten, maar biedt ook mogelijkheden om de financiële prestaties te verbeteren door slimme beslissingen te nemen op het gebied van energiehandel.

Nederlandse bedrijf

Als een trots Nederlands bedrijf begrijpt Kiwatt de nuances van de lokale vastgoedmarkt, regelgeving en de specifieke behoeften van vastgoedondernemingen. De Kiwatt Batterij biedt niet alleen een efficiënte, maar ook een uiterst gepersonaliseerde energieopslagoplossing op maat. Door lokale context naadloos te integreren met geavanceerde technologie, helpt Kiwatt vastgoedbedrijven om hun energiedoelen te bereiken en de algehele duurzaamheid van hun portfolio te verbeteren.

De Kiwatt Batterij met geïntegreerde slimme software biedt niet alleen een technologische vooruitgang in energieopslag, maar het opent ook nieuwe mogelijkheden voor vastgoedondernemingen om hun energie-efficiëntie te verbeteren, kosten te besparen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Ontdek hoe deze innovatieve oplossing uw vastgoedportfolio kan transformeren en toekomstbestendig kan maken.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven