Gerelateerd nieuws

De AUTOVAC Plus elektrische pompzuiger van Topspin Powertools B.V.

Topspin Powertools B.V. uit Stadskanaal introduceert na de inmiddels welbekende GRABO vacuümzuiger wederom een echte noviteit voor de vakman op de Europese markt, genaamd de AUTOVAC Plus.

De AUTOVAC Plus pompzuiger is een nieuwe draagbare elektrische pompzuiger bestemd voor het heffen van glas, keramische tegels en alle andere voorwerpen met een glad en niet poreus oppervlak. Ook is hij te gebruiken op licht gebogen oppervlakten, zoals bijvoorbeeld autoruiten.

De AUTOVAC Plus is voorzien van een digitale display waarop u te allen tijde kunt zien hoeveel onderdruk er is opgebouwd en tevens is ook de batterij status op dat moment af te lezen.
Tevens is hij voorzien van een geïntegreerde druksensor met een automatische start/stop functie. Zodra de onderdruk terugloopt naar +/- 0,5 bar zal de pomp automatisch bijpompen en bij voldoende onderdruk schakelt deze weer geheel automatisch uit.  Wel zo veilig dus!

De afmetingen van de AUTOVAC Plus handzuiger zijn exact hetzelfde als de afmetingen van een standaard handpompzuiger. Hierdoor kan hij ook meestal eenvoudig worden gemonteerd op bestaande hef- en transport- systemen, in plaatst van de standaard gemonteerde handbediende pompzuigers.

De AUTOVAC Plus is dus de perfecte keuze voor het omgaan met natuursteen, werkbladen, deuren, panelen, glas en vele andere materialen.
Het is een gamechanger voor iedere vakman, omdat het de veiligheid op de werkplek verhoogt en het werk stukken efficiënter maakt.

De AUTOVAC Plus is getest op 150 KG, met een veiligheidsfactor van 2:1 is dus de maximale werklast vastgesteld op 75 kg (WLL).

De AUTOVAC Plus is voorzien van een interne lithium accu, welke eenvoudig oplaadbaar is via een USB-C Poort, dus ook bijvoorbeeld in de auto laden via de 12Volt aansluiting behoort tot de mogelijkheden (laadkabel is inbegrepen).

De AUTOVAC Plus wordt standaard geleverd met de volgende accessoires:

  • Transportkoffer
  • Oplaadkabel USB-C.
  • Borstel en reserve filter.

Kijk voor meer informatie op www.autovac.eu.

Stelmaker 12-A, 9502 KA, Stadskanaal
T: +31 (0)599 648 999 –  info@topspininternational.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven