Gerelateerd nieuws

De ALAN XXTP by ELTEN: Veiligheid, comfort én stijl op elke werkplek

Bij ELTEN weten we hoe belangrijk veiligheid op de bouw- of renovatiesite is, maar dat betekent niet dat comfort en stijl opgeofferd moeten worden. Daarom willen we graag de ELTEN veiligheidsschoen ALAN XXTP LOW ESD S3S met aantrekkelijke zwart-rode look aan je voorstellen.

  • Veiligheid op S3S-niveau: De ALAN XXTP is meer dan alleen een schoen – het is jouw betrouwbare partner op de werkplek. Deze schoen is S3S-geclassificeerd en biedt een beschermende kunststof neus en een antiperforatiezool. Jouw veiligheid heeft prioriteit.
  • Comfort verzekerd: Lange dagen vragen om comfortabele schoenen. De ALAN XXTP is uitgerust met ademende textielvoering en hydrofoob bovenmateriaal, wat betekent dat je comfortabel blijft, zelfs onder zware omstandigheden. Maar dat is nog niet alles…
  • Energie bij elke stap: De innovatieve TPU/PU WELLMAXX TRAINERS POWER-loopzool met een kern van Infinergy®-materiaal van BASF. Dit betekent unieke demping en een energieboost bij elke stap. Minder vermoeidheid van de voeten zorgt voor meer efficiëntie op de werkplaats.
  • Stijlvol op de werkplek: We begrijpen dat je er goed uit wilt zien, óók als je in de bouw werkt. Daarom is de ALAN XXTP ontworpen met aandacht voor stijl en detail, in een stoer zwart-rood design. Die kun je op weg naar huis dus mooi aan houden.

Of je nu als bouw- renovatie of installatieprofessional werkt, óf gewoon op zoek bent naar hoogwaardige veiligheidsschoenen die aan jouw wensen voldoen: de ELTEN ALAN XXTP is de juiste keuze. Je voeten zullen het je danken!

De ALAN XXTP is in de maten (35 – 49) en als hoge uitvoering verkrijgbaar in de elten-store of bij een dealer bij jou in de buurt.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven