Gerelateerd nieuws

Dakcursus Platte Daken 2022 succesvol afgerond

Op 02 november 2022 hebben 17 deelnemers de alweer vierde Dakcursus Platte Daken dit jaar, succesvol afgerond en het diploma hiervoor in ontvangst genomen.

Na 6 intensieve cursusdagen – met verschillende praktijk onderdelen – waarin alle facetten van platte daken aan de orde zijn gekomen, kunnen de deelnemers hier met recht trots op zijn. Gefeliciteerd!

De totale cursus is door de deelnemers met een ruime 8+ gewaardeerd. Daar zijn we natuurlijk blij mee.

De bijzondere sculptuur van De Dakconnaisseur– voor de deelnemer met de hoogste score – hebben we aan Gijs Vis van Westdak B.V. mogen overhandigen.

Eervolle vermeldingen waren er voor Marie Lievrouw van Unilin Insulation en Rene Penners van Kimmendae Nederland B.V. Proficiat!

De eerstvolgende Dakcursus Platte Daken start op 18 januari 2023.

De Dakcursus Platte Daken is vooral bedoeld voor nieuwe instromers en doorstromers in de dakbedekkingsbranche en voor medewerkers van corporaties, gemeenten en aannemers die in relatief korte tijd veel kennis willen vergaren over alle facetten van het platte dak.

Meer informatie over deze en andere cursussen kunt u terugvinden op onze site www.bdaopleidingen.eu of door telefonisch contact: 085 487 1910

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven