Dag van de Bouw

Gerelateerd nieuws

Dag van de Bouw 18 juni: RijnlandRoute

De RijnlandRoute doet mee aan de Dag van de Bouw. Op zaterdag 18 juni 2022, van 10.00 tot 15.00 uur, zet aannemer Boskalis de bouwhekken bij het projectdeel N206 ir. G. Tjalmaweg open voor omwonenden en andere geïnteresseerden.

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag van Bouwend Nederland. Het is dé dag waarop iedereen achter de bouwhekken mag komen kijken hoe bouw- en infrabedrijven dagelijks bouwen aan Nederland.

Wat is er te doen?

Bij de bouwkeet van Boskalis aan de Achterweg (ter hoogte van huisnummer 29) in Valkenburg staan op zaterdag 18 juni diverse informatiekramen met o.a. informatie over het project Tjalmaweg, de RijnlandRoute, Boskalis Nederland en archeologie. Vanaf deze informatiemarkt loop je de bouwkuip in waar de verdiepte ligging van de Tjalmaweg wordt gebouwd. Je loopt onder de toekomstige ongelijkvloerse aansluiting Valkenburg-Oost door en bekijkt de pompkelder van de verdiepte ligging van dichtbij. Een speciale bus brengt je naar de nieuwe Torenvlietbrug.

Op www.rijnlandroute.nl/dagvandebouw vind je de komende periode meer informatie over het programma.

Bereikbaarheid

De Dag van de Bouw is het beste met de fiets, met het openbaar vervoer of lopend te bereiken. Er is zeer beperkt parkeergelegenheid voor auto’s, daarom adviseren we je om niet met de auto te komen.

Aanmelden

Voor een goede bereikbaarheid en een prettig bezoek aan de bouwplaats is aanmelden nodig. Ga hiervoor naar www.rijnlandroute.nl/dagvandebouw of meld je direct aan voor een bezoek aan de Dag van de Bouw.

Andere projecten RijnlandRoute

De andere twee projectdelen van de RijnlandRoute, de N434/A44/A4 en de N206 Europaweg zijn tijdens de Dag van de Bouw niet te bezoeken. Het informatiecentrum RijnlandRoute is op zaterdag 18 juni gesloten.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven