Gerelateerd nieuws

Click-mate NXT groepenkasten: het kloppend hart van elke woning

De Click-mate NXT groepenkast is de compacte en modulaire oplossing die de energietransitie mogelijk maakt. Toekomstproof, geschikt voor uitgebreide 3-fasen installaties en eenvoudig samen te stellen en te installeren. Dat betekent: sneller werken en lagere kosten.

Klaar voor de toekomst

De energietransitie is in volle gang. We krijgen steeds vaker te maken met meer complexe installaties, met de komst van laadpalen, zonnepanelen en warmtepompen. In traditionele groepenkasten is daar vaak onvoldoende ruimte voor. Attema ontwikkelde daarom in samenwerking met installateurs de Click-mate NXT groepenkast met componenten powered by Siemens. Deze ‘next generation’ groepenkast is het kloppend hart, dat elke woning toekomstproof maakt.

Innovatieve componenten

De voorbedrade Click-mate NXT groepenkasten zijn voorzien van hoogwaardige en innovatieve componenten, zoals smalle aardlekautomaten en installatieautomaten met ingebouwde vlamboogbeveiliging. Powered bij Siemens. Uiteraard zijn de Click-mate NXT groepenkasten ook stekerbaar uit te voeren, met Wieland, WAGO of Adels connectoren.

Meer weten over de energietransitie, de gevolgen voor installaties en de oplossing van Attema? Bezoek ons tijdens de VSK 2024 in Utrecht op standnummer 07.E062 of kijk op onze website.

https://www.attema.com/nl_NL/nieuws/click-mate-nxt-groepenkasten/

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven