Gerelateerd nieuws

Busch-Trevion®-smart touchsensoren

Met de Busch-Trevion®-smart touchsensoren introduceert Busch-Jaeger een compleet nieuwe, eigentijdse en intuïtieve bedieningservaring. Verkrijgbaar als keypad en als 2,4”-display, en voorzien van tal van extra functies en mogelijkheden waaronder een geïntegreerde ruimtetemperatuursensor.

Busch-Trevion® tilt huis- en gebouwbesturing naar een nieuw level. De schakelaars en het display combineren een modern, vlak ontwerp met rechte lijnen, met optimale flexibiliteit en functionaliteit. En de sensoren zijn eenvoudig te bedienen met touch & swipe, net zoals bij een smartphone het geval is. Verder is de serie verkrijgbaar in tal van Busch-Jaeger-schakelaardesigns, zodat deze voor elk interieur een passende oplossing biedt.

Busch-Trevion®-keypad

De Busch-Trevion®-keypad is geschikt voor zowel conventionele bediening alsook voor naadloze integratie in slimme systemen. Zo is er een 1- tot 2-voudig keypad beschikbaar voor Busch-flexTronics® en zijn er 1-, 2-, 3- en zelfs 4-voudige touchsensoren voor Busch-free@home® en KNX. De afdekking is afneembaar, zodat diverse functies als verlichting, jaloezieën of radio eenvoudig uitgebreid of gewijzigd kunnen worden op basis van veranderende wensen. En het geheel is verkrijgbaar zonder bedrukking, voorbedrukt met standaardiconen of individueel naar wens samen te stellen.

Daarnaast is de keypad voorzien van led-lichtgeleiders die de touchbediening visueel onderstrepen, de status van handelingen weergeven, en de bediening tot een bijzondere ervaring maken. Voor Busch-flexTronics® zijn dit een tweetal kleuren (in slaapstand wit, bij bediening blauw) en bij de variant voor Busch-free@home® en KNX hebben gebruikers zelfs een heel kleurenspectrum tot hun beschikking.

Kijk voor meer informatie op:

KLIK HIER

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven