Gerelateerd nieuws

Bulten start Giraffe Cranes: Productiebedrijf voor mobiele bouwkranen

Baak, 4 maart 2024 – Bulten Bouwmaterieel kondigt met trots de oprichting aan van Giraffe Cranes, een nieuw bedrijf van Bulten dat zich gaat richten op de ontwikkeling en assemblage van elektrische aanhangerkranen en bouwkraan onderstellen.

Met jarenlange ervaring in de markt voor bouwkranen brengt het Achterhoekse bedrijf Bulten Bouwmaterieel zijn expertise en innovatie onder bij een nieuw bedrijf met de ludieke naam: Giraffe Cranes. Diverse bouwbedrijven maakten afgelopen jaren al kennis met de mobiele bouwkranen van Bulten, zowel op onderwagen als op rupsonderstel. Met de introductie van een bouwkraan op aanhangwagen ontstond de behoefte voor een assemblagelocatie.

Giraffe Cranes vestigt zich in Baak, waar het bedrijf sinds 1 februari beschikt over een ruime productiehal met werkplaats en kantoren. Anton Bulten, directeur bij Bulten Bouwmaterieel: ‘’Met Giraffe Cranes kunnen we onze producten die bij Bulten zijn ontstaan nog verder ontwikkelen, focussen op productie en ook internationale markten kennis te laten maken met de innovaties van onze Giraffe producten. Een mooie mijlpaal voor ons bedrijf dat volgend jaar 40 jaar bestaat’’.

Bulten Bouwmaterieel heeft zich afgelopen jaren bewezen als toonaangevende partner in snelbouwkranen met kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid. Vanuit die rol zal het bedrijf de komende jaren de verhuur, verkoop en service verder uitbreiden.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven