Gerelateerd nieuws

Breed aanbod, ijzersterke merken en uitstekende service

Slemmer nu ook actief vanuit Ruinerwold na overname Hummel


Slemmer Verhuur- en Handelsonderneming in Ede heeft Hummel Bouwmachines in Ruinerwold overgenomen. Deze overname is een mooie uitbreiding. “Met een uitgebreid aanbod, een aantal ijzersterke merken en een uitstekende service kunnen we Noord-Nederland nog beter bedienen.”

Volgens de broers Henk en Karel Slemmer brengt de overname voor iedereen een flink aantal voordelen met zich mee. “Wij hebben met onze producten en diensten een landelijke dekking en er zijn ook in het Noorden zoveel klanten die wij graag van dienst zijn. Deze vestiging schept daarbij veel mogelijkheden. Henk Hummel kent zijn klanten en weet waar de kansen liggen in deze regio. Tevens gaan we uitbreiden op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld in de verhuur: Met de beschikking over een ruim aanbod van verhuurmachines welke nu ook in Ruinerwold te huur zijn hopen we met deze overname ook de Verhuur in het Noorden op de kaart te zetten.”

Slemmer 

Slemmer verkoopt nieuwe en gebruikte machines voor hoveniers, infra en grond-, weg- en waterbouwsector. Ook voor onderhoud, reparatie en het keuren van machines en elektrische gereedschappen kunt u bij Slemmer terecht. Henk Slemmer begon in 2004 als zzp-er met de verkoop en reparatie van onder andere Wacker Neuson verdichtingsmachines. In 2010 stapte zijn broer Karel in het bedrijf. De onderneming heeft in 2021 Van Rhee tuin- en parkmachines overgenomen en onlangs dus Hummel Bouwmachines. 

“Zo is een compleet pakket ontstaan voor stratenmakers, infrabedrijven en hoveniers,” zegt Henk Slemmer. “Wij zijn dealer van Wacker Neuson, Relly en Stihl en door deze overname nu ook Ammann dealer. Ook het importeurschap van PneuVibe brengt extra kansen met zich mee.”

Slemmer en Hummel werken al jaren prettig samen. Onze bedrijven sluiten mooi aan en Henk Hummel stond open voor een overname. En zo is Slemmer Ruinerwold ontstaan. 

Hummel 

Hummel Bouwmachines is net als zijn overnamepartner gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van machines voor de gww sector. Henk Hummel werkte voorheen tien jaar bij Wacker Neuson en later als specialist bij Ammann verdichtingsmachines. Twintig jaar geleden begon hij voor zichzelf en in 2010 realiseerde hij de nieuwbouw in Ruinerwold, waar nu de naam Slemmer op de gevel staat. Hummel: “Ik begon enkele jaren geleden na te denken over de toekomst van mijn bedrijf. Dit proces werd vooral ingegeven door personeelstekort. Er was altijd veel werk maar de schaal van mijn onderneming was eigenlijk net iets te klein om het allemaal te kunnen uitvoeren.” Henk Hummel blijft in Ruinerwold het ‘gezicht’ van de onderneming.

Sterk bedrijf

Vanuit Ruinerwold kan Slemmer het werkveld vergroten. Door de krachten te bundelen en onze kennis en ervaring te delen staan we sterk. Inmiddels zijn we een serieuze partner in deze branche. 

Henk en Karel Slemmer: “Het complete aanbod in producten en service is onze grote kracht. Vooral een dienst als reparatie moet je niet onderschatten. Reparaties worden in principe gepland, maar de klant kan ook spontaan binnenlopen voor een reparatie. Als het ook maar even mogelijk is, repareren wij meteen. Wij proberen een klant echt te helpen door mee te denken in oplossingen.” 

Personeel

Henk Slemmer wijst op het belang van geschoold vakkundig personeel. “Wij hebben twintig mensen in dienst en zijn trots op de grote diversiteit aan personeel. We hebben ouderen met veel ervaring en jongeren die technisch erg goed zijn. Dat neemt overigens niet weg dat we nog een grote vraag hebben aan nieuwe monteurs in Ruinerwold, echt een uitdaging in deze tijd.” 

Advies

Karel Slemmer benadrukt het belang van dienstverlening. “We ontzorgen onze opdrachtgevers en helpen hen op weg als ze met een vraag komen of met een probleem zitten. De adviesfunctie is erg belangrijk. We gaan altijd uit van wat het beste is voor de klant en het bedrijf.”

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven