Gerelateerd nieuws

Brand op de bouwplaats! En nu?

Veiligheid op de bouwplaats heeft de hoogste prioriteit bij de meeste aannemers. Toch gebeuren er veel incidenten, soms met grote gevolgen. In veel gevallen blijkt dat het alarmeren en informeren van de bouwplaats medewerkers niet goed geregeld is. Want hoe kan je iemand op de 10de verdieping snel laten weten dat er wat aan de hand is?

Met ons EN54-gecertificeerde draadloze brandmeld- en ontruimingssysteem heeft BouWatch de perfecte oplossing en kun je jouw medewerkers snel waarschuwen. Het systeem is modulair uit te breiden en volledig autonoom met een accuduur van 3 jaar.

Met de ontruimingsmelders kan snel alarm geslagen worden. De geïntegreerde sirene en flitser zorgen ervoor dat iedereen wordt gewaarschuwd. Er is zelfs een speciale knop waarmee er direct een melding naar de BHV’er gestuurd kan worden!

De draadloze rookmelders zijn speciaal ontwikkeld voor de bouw. Dus je hoeft niet bang te zijn dat er direct een melding komt als er geboord wordt. Kortom: een systeem dat jouw bouwplaats weer een stuk veiliger maakt! Bovendien ben je verzekerd van een betrouwbare installatie, want wij zijn KIWA gecertificeerd.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven