Gerelateerd nieuws

Brand Ambassedor, Expert op de Bouwplaats: Jessica Bruintjes, Onderneemster & CCO ECS Holland B.V.

Misschien heb je Jessica wel voorbij zien komen in het TV programma ‘Vrouwen die Bouwen’ en anders stellen wij haar graag voor als bouwvrouw, CCO ECS Holland, levensgenieter, gezondheidsfreak en ambassadeur van Land of Tomorrow, the future of the construction site.

Naast haar HBO opleiding Technische Bedrijfskunde en Master in Marketing heeft zij een passie voor grote bouw machines en de bouwplaats. Ook is zij altijd dol geweest op foto-, en videografie. Vandaar dat zij is begonnen met het maken van verschillende video’s op YouTube over o.a. de bouwwereld. Op Instagram, TikTok en LinkedIn is zij zeer actief. Inmiddels heeft zij duizenden volgers, fans en aanhangers.

Omdat Jessica ook begaan is met het milieu en ziet dat er iets moet veranderen, gaat zich inzetten voor de zero emissie bouwplaats. Zij wordt het gezicht van Land of Tomorrow en gaat in de aanloop naar World of eMobility hiervoor promotie maken in de gehele bouwwereld. Ook zal zij aanwezig zijn op Land of Tomorrow en live blogs maken.

www.jessicabruintjes.com

https://ecsholland.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven