branchedag

Gerelateerd nieuws

NEN Branchedag Materialen & Bouwproducten 2022

Op vrijdag 6 oktober 2022 wordt de NEN Branchedag Materialen & Bouwproducten weer georganiseerd. Tijdens deze Branchedag speciaal voor de bouwmaterialen en -productenbranche staat het thema toekomstbestendig bouwen centraal. De dag vind dit jaar in Delft plaats.

Een aantal inspirerende sprekers zullen ingaan op de actuele onderwerpen duurzaamheid en circulariteit in de bouw. Van alternatief materiaalgebruik tot hergebruik van constructieve elementen en losmaakbaarheid. Van problemen in de praktijk tot innovatieve oplossingen. Bouwend Nederland nodigt sprekers uit vanuit verschillende invalshoeken, zoals die van opdrachtgevers, universiteit en consultancy. Na de lunch is er volop de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan door middel van een interactief programma.

Voor deze branchedag hoopt Bouwend Nederland via de branche organisaties uitdrukkelijk óók het mkb en zzp’ers uit te nodigen om meer te weten te komen over het normalisatieproces. Anderzijds hoopt Bouwend Nederland dat tijdens deze dag duidelijk wordt op welke manier een ieder bij kan dragen aan dit proces.

Meld je aan

Deelname aan deze branchedag is kosteloos en inclusief lunch en afsluitende borrel. Om de dag persoonlijk te houden is er een maximum aantal deelnemers. In de loop van de tijd verschijnt op onderstaande website tevens meer informatie over het inhoudelijke programma. Aanmelden kan via deze link.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven