Gerelateerd nieuws

Bouw aan de toekomst met Beequip: jouw partner voor duurzame financiering

Wil je ontdekken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van emissieloos bouwen? Maak kennis met Beequip, dé alternatieve financieringspartner op het gebied van duurzaam equipment.

Bij emissieloos bouwen draait alles om het verminderen van schadelijke uitstoot en het minimaliseren van milieueffecten tijdens het bouwproces. Door gebruik te maken van duurzame energiebronnen, kunnen we de negatieve impact op het milieu drastisch verminderen. Van elektrisch aangedreven bouwmaterieel tot energiezuinige batterijoplossingen. Emissieloos bouwen is niet alleen goed voor het milieu, maar biedt ook voordelen voor bedrijven op het gebied van efficiëntie, kostenbesparing en duurzaamheid op de lange termijn. Een echte investering voor je onderneming.

Ontdek de mogelijkheden van leasen bij Beequip. Van gebruikt materieel leasen, tot je eigen equipment terug leasen om kapitaal vrij te maken voor jouw onderneming. Ons team van specialisten uit het werkveld kijken graag met je mee en informeren je over de mogelijkheden.

Bij ons geen lange wachttijden of onnodige aandacht voor je bedrijfscijfers: wij kennen de echte waarde van materieel en stellen dit centraal bij jouw lease-aanvraag. Daardoor kunnen ook startende ondernemers bij ons terecht. Simpel, flexibel en snel! Waar andere partijen ‘nee’ zeggen, kijken wij naar wat wél mogelijk is. Beequip begrijpt wat je beweegt.

Ook benieuwd wat Beequip voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op via +31 (0)10 340 0844 of neem een kijkje op https://beequip.com/nl/

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven