Gerelateerd nieuws

Blackbird warmtepomp: innovatie en duurzaamheid, samengevoegd in Nederlandse technologie

De Blackbird is slim ontwikkeld, om het installatieproces van begin tot eind optimaal te laten verlopen. Van de korte installatietijd tot het monitoren op afstand, aan alles is gedacht. En doordat we gewoon in Nederland zitten, kunnen we snel met je schakelen.

Bij Weheat streven we ernaar de verwarmingsindustrie te vernieuwen. Daarom hebben we de Blackbird ontworpen voor zowel de huiseigenaar als installateur. Deze 8kW warmtepomp onderscheidt zich door zijn horizontale monoblock design en discrete vorm, waarbij hij fluisterstil is en bijna niet zichtbaar. 

Daarnaast maken we in de Blackbird gebruik van propaan, een natuurlijk koudemiddel, wat het een duurzaam alternatief maakt in het huidige marktaanbod. En met een indrukwekkende COP van 5.6 bij A7/W27 en een SCOP van 4,7, belooft de Blackbird het hele jaar door consistente prestaties.

We weten dat eenvoud van de installatie essentieel is. De Blackbird is ontworpen met een gebruiksvriendelijke installatie die binnen één dag gedaan kan worden. En door de toevoeging van een geïntegreerde IoT-app, kunnen zowel installateurs als de klanten efficiëntie en prestaties realtime volgen.

 Wij nodigen alle installatie-experts uit om samen met ons de toekomst van duurzame verwarming te realiseren. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via contact@weheat.nl of bel 06-31776197

WEBSITE

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven