Gerelateerd nieuws

Bezoek STIEBEL ELTRON tijdens Vakbeurs Energie 

Na Frankrijk, Oostenrijk, België, Polen en Duitsland gaat de InnovationTOUR van STIEBEL ELTRON door naar Nederland. Met een mobiele showroom vol moderne bouwtechnische oplossingen is STIEBEL ELTRON onder andere ter plaatse aanwezig op de Vakbeurs Energie. Kom langs en ontdek virtuele oplossingen, echte producten en innovatieve hoogtepunten.

 De showroom

Alles staat bij ons in het teken van het ontwikkelen van hybride en all-electric producten. Waarmee we rekening houden met installatiegemak, onderhoud en levensduur. Zo zorgeloos en comfortabel mogelijk. Tijdens onze InnovationTOUR laten we je graag kennismaken met:

  • Warmtepompen, met in het bijzonder de nieuwe lucht/water- of brijn/water- serie, met veilig, energetisch en toekomstbestendig koudenmiddel;
  • In het bijzonder wordt de HSBC 180 Plus binnen-unit gepresenteerd, die een regelaar, buffertank en een SWW-tank, inclusief toebehoren bevat;
  • Sanitair warm water en elektrische verwarming, zoals de DHB-E doorstromer die bijzonder geschikt is om de SWW-behoefte all electric op te lossen.

 In de spotlight

Een van de producten die we je niet willen onthouden is de binnen opgestelde WPL 09 ICS lucht-water warmtepomp. Deze warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht en gebruikt deze voor verwarming, koeling en het maken van warm tapwater. Voor de opslag van warm water is een apart voorraadvat nodig, bijvoorbeeld het boilervat. Bij STIEBEL ELTRON denken we verder dan alleen het product, we bieden totaaloplossingen aan.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven