Gerelateerd nieuws

“Beweeg ik niet op tijd? Dan wordt de BHV opgeroepen!”

Er klink een luide pieptoon uit het handzame apparaatje dat alleenwerker Nico de Jong op zijn borst draagt. “Kijk, nu heb ik een tijdje niet bewogen en word ik gewaarschuwd dat ik in beweging moet komen. Doe ik dat niet op tijd? Dat wordt automatisch de BHV opgeroepen.”

Het man-down device dat Nico draagt waakt continue over zijn veiligheid. Als hij aan het werk is op een plek buiten het zicht of gehoor van collega’s is dat geen overbodige luxe.

“Het is een belangrijk onderdeel van ons nieuwe oproepsysteem,” weet Nico, “waar de veiligheid van mij en mijn collega’s enorm mee wordt vergroot. Ook de piepers waarmee het BHV team liep zijn vervangen. Dat gaat nu via de Secure Connect App. De oude piepers werkten niet overal op het terrein en dat is nu ook opgelost. Dat geeft echt een veilig gevoel.”

De alarmen van alleenwerkers, het brandalarm, storingsmeldingen en handmatige BHV meldingen komen allemaal snel en eenvoudig bij de juiste hulpverleners binnen via Secure Connect. Dit totaalsysteem voor kritieke alarmering is volledig op maat geleverd door Secure2Go, de expert op dit gebied.

 Bekijk Secure Connect live tijdens de Safety&Health@Work beurs op 5 en 6 oktober in AHOY Rotterdam. Bezoek Secure2Go in stand 3.211.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven