Polyclose 2024: De highlights

Ook deze editie van Polyclose wordt een internationale ontmoetingsplek voor het bouwen van morgen. Wie bouwt, heeft alsmaar meer duurzaamheids- en circulariteitseisen. Functionaliteit, wooncomfort en design moeten daarbij hand in hand gaan. Aannemers, architecten en bouwheren krijgen op de vakbeurs

Lees verder »

Klimaatbeheersing, wooncomfort en circulariteit zijn sleutelwoorden op Polyclose 2024

21e editie Polyclose op 17, 18 en 19 januari 2024 in Flanders Expo in Gent
Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek

Van 17 tot en met 19 januari 2024 is het opnieuw verzamelen geblazen voor de koplopers in de wereld van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Dan vindt in Flanders Expo in Gent (België) de 21e editie plaats van de gerenommeerde vak- en netwerkbeurs Polyclose.

Met de code PP4955133 kunt u zich online registreren op www.polyclose.be voor gratis toegang!

Gedurende drie dagen – met openstelling tot 20 uur op donderdag – vinden sectorgenoten er inspiratie en innovaties bij vooraanstaande Belgische, Nederlandse, Duitse, Franse en andere Europese exposanten. Ventilatie- en klimaatbeheersing, modern wooncomfort en aandacht voor duurzaamheid en circulariteit staan meer dan ooit centraal. Nieuwe toepassingen worden in primeur onthuld en er zijn tal van live-demonstraties voor installateurs. Naast heel wat vertrouwde exposanten zullen ook nieuwkomers zich voor het eerst aan de markt presenteren. De toegang is gratis en exclusief voor professionals. Tickets kunnen vooraf aangevraagd worden via Polyclose.be.

Intussen al voor de 21e keer zullen de belangrijkste Europese marktspelers van woensdag tot en met vrijdag hun laatste nieuwigheden etaleren bij zo’n 14.000 professionals – waarvan ongeveer een kwart uit Nederland. Dat maakt van Polyclose een efficiënte, maar ook prettige gelegenheid om in relatief korte tijd veel mensen te bereiken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de wereld van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek.

Scroll naar boven