Gerelateerd nieuws

Betonhuis met BetonInfra op InfraTech 2023

Op donderdag 19 januari 2023 organiseert BetonInfra, een initiatief van Betonhuis Cement tijdens Infratech een bijeenkomst met als thema Betonverharding en de duurzaamheidsambities. Ook introduceert het platform de BETONCHECK-tool om de betondruksterkte te controleren. 

Voldoet de druksterkte van een betonverharding of een betonmengsel aan de gewenste functionele eisen? Om op een simpele manier antwoord te krijgen op deze vraag ontwikkelde BetonInfra de BETONCHECK-tool. Opdrachtgevers en opdrachtnemers kunnen eenvoudig onderzoeksresultaten toetsen aan de eis(en), gesteld aan de betondruksterkte binnen een project. Door in te loggen bij de BETONCHECK-tool kun je eenvoudig een project aanmaken, na het ingeven van toetsresultaten zie je of het resultaat voldoet aan de eis gesteld aan de karakteristieke betondruksterkte.

Betonhuis-adviseurs Jeroen de Vrieze en Edwin Vermeulen vertellen meer over de duurzaamheidsambities en over de tool.

Voor de hele infrasector

Tijdens InfraTech komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. De pijlers ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie staan centraal. InfraTech is hét evenement waar opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar vinden en op de hoogte houden van de laatste stand van zaken.

De beursvloer van InfraTech is opgedeeld in verschillende thema’s die allemaal een segment binnen de infrastructuur vertegenwoordigen. In hal 1 staat het thema Infra centraal, in hal 2 en 4 is dit Water & Riolering, in hal 5 Openbare Ruimte & Mobiliteit en in hal 6 Infra & Innovatie.

Innovatieprijs

Tijdens de beurs wordt de InfraTech Innovatieprijs 2023 uitgereikt. Met deze prijs worden innovatieve ideeën op het gebied van het bouwen, onderhouden, renoveren en verduurzamen van infrastructuur gestimuleerd. Dit kunnen innovaties zijn op allerlei gebieden, bijvoorbeeld vaarwegen, spoorwegen, kabels en leidingen, IT-infrastructuur, wegen, landuitbreidingen, industriële complexen en warmte transportleidingen. Meer informatie staat op InfraTech.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven