Gerelateerd nieuws

Betonhuis aanwezig op het Beton Event 2023

Terug van weggeweest op de derde donderdag in november, het Beton Event. Op 16 november in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam vindt dit toonaangevende netwerkevent plaats. Betonhuis is als kennispartner aanwezig op dit Beton Event. Je vindt Betonhuis op standnummer 57.

Deze dag staan inspirerende kennissessies, netwerken, kennismaken met de werknemers van de toekomst en elkaar ontmoeten centraal. Kom langs op onze stand en ga met ons het gesprek aan over bijvoorbeeld circulariteit of de ambitie om de gehele betonketen te verduurzamen. 

Beton Reinvented

De wereld staat niet stil, ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en daarom is het tijd om verder te werken. De komende decennia zal er meer dan ooit een beroep worden gedaan op ons vermogen om het land op een slimme manier aan te passen aan veranderende omstandigheden. Alle partijen in de betonketen hebben zich verenigd om fundamentele systeemverandering te realiseren, dit ontwikkelprogramma heet Beton Reinvented. Het Beton Event staat daarom de komende 3 jaar in het teken van dit programma dat 4 programmalijnen kent. 

  • Ontwikkeling van nieuwe materialen 
  • Adaptief en circulair ontwerpen, uitvragen en leveren 
  • Levensduurverlenging en hergebruik van beton 
  • Sociaal kapitaal: kennis en vaardigheden voor de nieuwe betonketen ontwikkelen en delen  

Aanmelden kan vanaf september 2023.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven