Gerelateerd nieuws

Beton Event 2021 wordt verplaatst naar 2022

Tot grote teleurstelling is Betonvereniging wegens overheidsmaatregelen genoodzaakt het Beton Event 2021 op woensdag 17 en donderdag 18 november niet door te laten gaan.

De genomen overheidsmaatregelen vragen om samenkomsten met grote groepen mensen tot een minimum te beperken. Binnen de huidige maatregelen kan Betonvereniging het Beton Event niet organiseren zoals ze dat voor ogen hebben waarbij kennis delen, kennis opdoen en kennismaken tussen grote groepen mensen centraal staan. Het evenement wordt daarom verplaatst naar november 2022.

Keynote Frans Timmermans
De maatschappelijke uitdaging waar de branche voor staan is niet te verplaatsen naar 2022. Op woensdag 17 november organiseert Betonvereniging daarom een Studio Beton uitzending waarvoor Betonvereniging u van harte uitnodigen. Deze uitzending vindt online plaats van 09.00 – 10.00 uur. De boodschap van Frans Timmermans gevolgd door een verdiepend gesprek zend Betonvereniging deze ochtend uit.  Deelname wordt kosteloos aangeboden door de Betonvereniging. Meer over deze uitzending volgt in de komende dagen.

Uitreiking Betonprijs
De uitreiking van de Betonprijs 2021 kan door deze ontwikkeling niet plaatsvinden op donderdag 18 november. Uiteraard wacht Betonvereniging geen jaar met het uitreiken van deze prestigieuze prijs! Daarom worden de prijzen begin 2022 uitgereikt op een nader te bepalen moment. Meer over de uitreiking volgt later. Houd de Betonvereniging communicatiekanalen goed in de gaten. De genomineerden worden uiteraard persoonlijk op de hoogte gebracht.

Tot slot
Betonvereniging vinden het erg jammer dat het Beton Event 2021 dit jaar niet door kan gaan. Stilzitten doet Betonvereniging uiteraard niet tot november 2022. In 2022 organiseert Betonvereniging diverse activiteiten waarbij kennis en sector binnen de sector samenbrengen hoog in het vaandel staat. Betonvereniging hopen u dan te mogen ontmoeten!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven