beton

Gerelateerd nieuws

Beton: Breid najaar 2022 je betonkennis uit!

Na een verkwikkende zomervakantie heb je vast weer de energie om er tegenaan te gaan. Besluit daarom nu een van onze najaarscursussen te volgen! Voor instappers is er Basiskennis Beton AlgemeenKennismaken met Betononderhoud en Betonreparatie en Basiskennis Beton Constructieleer. Aspirant-technologen halen hun hart op aan Basiskennis Beton Technologie of Beton in het Lab. Gevorderde technologen zetten een verdere stap in hun carrière met Betontechnologisch Adviseren.

Vanuit ons samenwerkingsverband met Bouwen met Staal bieden we een drietal opleidingen aan: Betonconstructies Basis op mbo-niveau, Beton- en Staalconstructies op hbo-niveau en Constructief Ontwerpen op wo-niveau.

Voor constructeurs hebben we de ruime keuze uit Waterbouwkundige Constructies, Rekenvoorbeelden met de EC2Wapenen in de Praktijk, Inleiding in de Geotechniek en Stabiliteit Beton. Uitvoerders in de infra/civiel kunnen terecht bij de speciale variant van Bekistingen, Hulpconstructies en Uitvoeringsmethoden, terwijl mensen met de ambitie om Betononderhoudskundige te worden, aan kunnen sluiten bij Betononderhoud. En voor iedereen die bezig is met het halen van de milieudoelstellingen bieden we de nieuwe introductiecursus aan over CO2-reductie.

Keus te over, dus.

Wat ga jij doen?

Bekijk de opleidingen agenda.

BETONVERENIGING

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven