Gerelateerd nieuws

Benegas brengt focus op koeltechnische propaan naar de VSK Beurs 2024 in Utrecht

Benegas, met ruim 90 jaar ervaring in de distributie van brandbare gassen, betreedt actief de koudemiddelenmarkt met een focus op koeltechnisch propaan. Ontmoet ons op de VSK-jaarbeurs van 6 t/m 9 februari 2024.

Wij bieden klantgerichte service en snelle Benelux-leveringen, met een breed assortiment natuurlijke koudemiddelen dat naadloos aansluit op onze duurzame visie. Denk aan R-290 en R-744, maar ook aan R-600a, R-717 en R-1270. Uiteraard leveren we ook nog de traditionele en nieuwe synthetische koudemiddelen voor service en onderhoud.

Benegas staat paraat voor de transitie naar natuurlijke koudemiddelen, of de nieuwe generatie extreem lage GWP, A2L koudemiddelen. Onze prioriteit is klanttevredenheid, met flexibele leveringsopties, van dagelijkse leveringen door heel Nederland tot zelf ophalen of spoedleveringen.

Bezoek ons in hal 10, standnummer F093, voor informatie over ons uitgebreide koudemiddelenassortiment, klantgerichte service en recycling. Voor persinformatie, neem contact op met Raimond Bakker, Manager Refrigerants (T: 06 21 96 99 92, E: raimond.bakker@benegas.com).

Benegas levert CO2-gecompenseerd propaangas in bulktanks, gasflessen, autogas en koudemiddelen. Met onze kennis en ervaring bieden wij iedere klant een passende energieoplossing.

Kijk hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven