Gerelateerd nieuws

Beleef slimme systeemoplossingen in Virtual Reality!

Zoals iedere editie neemt ook dit jaar Walraven deel aan de VSK beurs in Utrecht van 17 t/m 20 mei aanstaande. En ook dit keer is het écht de moeite waard om onze stand te bezoeken!

Laat u inspireren door onze veelzijdige en slimme systeemoplossingen: van buisbevestiging tot sanitaire toepassingen en van prefabricage oplossingen tot modulaire systemen. U kunt onze productoplossingen niet alleen op de stand bekijken, maar ook ervaren in onze virtuele omgeving. In een Walraven-eigen 3D omgeving worden onze producten gepresenteerd, waarbij we u tevens graag meer vertellen over onze uitgebreide Engineering mogelijkheden.

VibraTek®: Anti-vibratie oplossingen

Waar wij u tijdens de VSK beurs ook graag meer over laten zien, is ons volledig nieuwe assortiment trillingsisolatoren voor apparatuur en systemen in gebouwen. De Walraven VibraTek® productlijn, bestaande uit rubberen en metalen vibro-akoestische isolatoren, is een op maat gemaakte oplossing voor het elimineren van trillingsproblemen in HVAC installaties.

Onze isolatoren verminderen de trillingen die door de apparatuur worden overgebracht en garanderen de veiligheid en het comfort van mensen en hun omgeving door schadelijk geluid en trillingen tot

een minimum te beperken. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien!

Modulaire oplossingen

Ook vertellen wij u graag meer over onze bijdrage aan een duurzame ontwikkeling en herbruikbare modules. Maak kennis met onze modulaire oplossingen, BIM services en prefabricage mogelijkheden waarmee wij u op verschillende vlakken kunnen ontzorgen. Onze modulaire systemen zorgen voor snelle engineering, installatie met gewaarborgde kennis en een hoge mate van flexibiliteit en aanpasbaarheid in de ontwerpfase tot en met de installatie-, beheer- en onderhoudsfase.

Walraven heeft tientallen jaren ervaring in het vinden van de beste oplossing voor de meest uiteenlopende technische vraagstukken. Onze engineers vertellen u graag meer over hoe wij u kunnen helpen!

Wij ontmoeten u graag!

Kortom, er is genoeg te zien en te beleven op onze stand tijdens de VSK beurs. Onze Accountmanagers en Engineers ontmoeten u graag op stand A.028 in hal 9 van 17 t/m 20 mei aanstaande in de Jaarbeurs in Utrecht.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven