Gerelateerd nieuws

Bac Verhuur, grootste assortiment sinds 1987

Verhuur van hoogwerkers, heftrucks en verreikers

Sinds de oprichting in 1987 is Bac Hoogwerkers de specialist op het gebied van verhuur van hoogwerkers, heftrucks en verreikers. Ook kunt u terecht voor de koop van nieuwe hoogwerkers én gebruikte hoogwerkers.

Met ruim 30 jaar aan ervaring en een wagenpark van circa 600 machines, kunt u bouwen op ons grote assortiment en deskundig advies op maat. Door heel Nederland.

Dankzij een verhuurassortiment van ruim 200 specialistische hoogwerkers kunnen we voor vrijwel elk hoogteprobleem een passende oplossing bieden. We leveren hoogwerkers vanaf 4 meter tot 59 meter hoog in alle soorten en maten. Ons assortiment wordt nog steeds continu met nieuwe machines uitgebreid zodat we altijd kunnen inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers.

Dealer van Zoomlion

Sinds 2020 is Bac hoogwerkers dealer van een nieuw hoogwerkermerk: Zoomlion. Het merk staat bekend om haar uitgebreid aanbod. Zo kunnen wij machines leveren van 4 tot 59m. En zelfs tot 40m volledig elektrisch. Bijna alle types zijn verkrijgbaar in lithiumversie.

Een hoogwerker huren bij Bac Hoogwerkers

Heeft u op korte termijn een hoogwerker, heftruck of verreiker nodig? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers, zij adviseren u graag. 

Bekijk www.bachoogwerkers.nl of bel direct 0180 – 44 59 66!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven