Gerelateerd nieuws

B-Cables Nederland

B-Cables Nederland is dé kabelspecialist. Wij zijn een zusteronderneming van het in 1987 opgerichte B-Cables België. Een familiebedrijf dat een van de grootste kabeldistributeurs van de Benelux is. Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Kabel Instituut, een brancheorganisatie waar we samen het beste voor u op de markt zetten. Wij zijn dus een partner waarmee u met een gerust hart kunt samenwerken en waarop u 100% kunt vertrouwen.

Kabels voor elke toepassing

Kabels zijn niet meer weg te denken uit Nederland en de rest van de wereld. Alles ligt of hangt vol met kabels. Gebouwen, huizen, maar ook wegen. Worden ze niet gebruikt voor telecom of verlichting, dan wel voor verkeersregelinstallaties of als detectielussen. En natuurlijk ziet u ze ook terug in de maakindustrie, in de beveiliging en bestaan er tig signaalkabels. Zonder kabels is onze samenleving nergens.

B-Cables Nederland is dé kabelspecialist. Bij ons bestelt u gecertificeerde infrakabels maar ook signaalkabels, stuurstroomkabels en datakabels met de CPR-brandclassificatie.

INFRAKABELS

Infrakabels van B-Cables komt u overal tegen. Langs rijkswegen en (auto)snelwegen, op verkeerskruispunten en bij grote rotondes. Zij zorgen ervoor dat de openbare verlichting, verkeersregelinstallaties en detectielussen perfect functioneren én communiceren. Zo wordt u bijvoorbeeld via uw navigatie op de hoogte gehouden van files en andere verkeersinformatie. Infrakabels zorgen dus voor verkeersveiligheid, informatie en doorstroming van verkeer. De infrakabels van B-Cables hebben het DEKRA-keurmerk en voldoen aan de hoogste eisen. U herkent ze aan het label SMART TRAFFIC.

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven