Gerelateerd nieuws

Asfaltdag 2022 in het teken van verduurzaming sector

Op 6 december vindt de Asfaltdag 2022 plaats in theater De Flint in Amersfoort. Na twee jaar corona staan nu alle seinen op groen om opnieuw fysiek samen te komen. Het centrale thema dit jaar is verduurzaming van de asfaltsector. Naast een inhoudelijk programma is de Asfaltdag er óók om elkaar te ontmoeten. Zorg dat je straks ook op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de branche, bekijk ons mooie programma en meld je vandaag nog aan via de link onderaan dit artikel!

Naast een uitgebreide expositie van tientallen bedrijven met de nieuwste ontwikkelingen uit de branche is er een zeer gevarieerd sprekersaanbod. Daarmee biedt de Asfaltdag de beste mogelijkheid om kennis op te doen én inzichten met anderen te delen. Vanaf 9.00 is de expositie geopend en rond de klok van 15.30 uur wordt het congres afgesloten met een netwerkborrel en is er de gelegenheid om de nieuwste ontwikkelingen met de exposanten te bespreken.

Programma

Dagvoorzitter Nathan de Groot opent het congres om 10.00 uur met de aankondiging van Stefan de Munck, voorzitter van de Vakgroep Bitumineuze Werken van Bouwend Nederland. Stefan de Munck gaat in zijn presentatie in op recente ontwikkelingen in de asfaltbranche en zal een aantal standpunten van de VBW delen. Verduurzaming van de asfaltsector zal hierin een rode draad zijn. Dit is de opmaat naar een interactieve paneldiscussie met de zaal, opdrachtgevers en opdrachtnemers. Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een update van het Asfalt-Impuls programma. Waar staan we en waar gaan we naar toe. Na de lunch zijn er 2 blokken. In het eerste blok zal ingegaan worden op digitalisering van de asfaltsector. Tijdens het tweede blok komen biobased bindmiddelen, veiligheid in het wegvak, duurzaamheid in relatie tot verschillende samenwerkingsvormen aan bod. De Asfaltdag wordt afgesloten met een netwerkborrel op de beursvloer.

Bekijk hier het volledige programma.

Locatie en aanmelden

De Asfaltdag 2022 vindt plaats in Flint Theater & Congressen – Coninckstraat 60 – 3811 WK in Amersfoort. Aanmelden kan via de link hieronder.

Meld je hier aan voor de Asfaltdag 2022!

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven