Gerelateerd nieuws

APsystems

Met de nieuwe DS3 micro-omvormer biedt APsystems een revolutionair ontwerp voor meerdere vermogenscapaciteiten tot 960 VA. Klaar voor alle type PV panelen en met onderhoud op afstand de oplossing voor maximaal rendement.

De DS3-serie, met vermogens tot bijna 960VA, bouwt voort op de succesvolle APsystems-reeks micro’s voor bijna alle typen PV-panelen.  Voordelen als lagere logistieke kosten, snellere installatie en verbeterde communicatie- en connectie-eigenschappen, evenals een breed MPPT-bereik voor een betere energieopbrengst bij omstandigheden met weinig licht, maken het tot de meest moderne omvormer.

Unieke kenmerken en voordelen als een gemaximaliseerd uitgangsvermogen om de hedendaagse PV-panelen met hoge capaciteit aan te kunnen en een efficiëntie van 97% karakteriseren de DS3.

Met de nieuwe architectuur is de DS3 klaar voor de toekomst met upgrade mogelijkheden op afstand. Het nieuwe ontwerp, met 20% minder componenten geeft een verhoogde betrouwbaarheid. Door gecodeerde Zigbee-communicatie krijgt men hogere draadloze communicatiesnelheden en optimale systeemveiligheid.

Het flexibele modulaire ontwerp van APsystems kan op vrijwel elk dakoppervlak worden geplaatst. Zo kunnen ook op een later tijdstip altijd nog micro’s worden bijgeplaatst om de stroomproductie te verhogen.

En met de APsystems ECU worden micro-omvormers en de panelen ook nog gemonitord en kunnen eventuele storingen worden opgespoord.

WEBSITE

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven