Gerelateerd nieuws

Anamet Europe 

Al ruim 75 jaar maakt Anamet Europe beschermslangen en koppelingen die gebruikt worden om kabels te beschermen of om gassen & vloeistoffen te transporteren. Ons breed assortiment met speciaal ontwikkelde producten én ons professioneel salesteam, zorgt er voor dat wij een betrouwbare partner zijn voor onze klanten in allerlei verschillende industrieën.

Onze producten zijn veelal onderdeel van gevoelige systemen en applicaties. Daarom zijn onze producten, maar ook ons personeel en ontwikkelingsmethodes, gecertificeerd door zowel nationale als internationale instanties. Onze producten voldoen daarmee aan alle voorwaarden.

Het ontwikkelen, produceren en testen van onze producen wordt in onze fabriek in Amsterdam gedaan. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn getraind in het gebruik van speciale gereedschappen, testapparatuur en andere productiemiddelen. Wij hebben een eigen lasafdeling waardoor wij naast standaard producten tevens producten op maat kunnen maken, compleet naar klantspecifieke wensen. Wij hebben de expertise in huis: Team Industrial denkt graag met u mee!

WEBSITE

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven