Beton Event

Gerelateerd nieuws

Actieve rol van Betonhuis op Beton Event 2022

De Betonvereniging organiseert al meer dan 60 jaar het netwerkevenement van de beton(bouw)sector in Nederland. Het is de plek waar professionals elkaar ontmoeten en deelnemen aan het congresprogramma. Betonhuis is ook aanwezig en heeft een actieve bijdrage met CSC en het Betonakkoord. “Elkaar fysiek ontmoeten is een grote wens binnen de betonsector en daar hebben wij invulling aan gegeven. De Betonvereniging verwacht dat evenementen in het najaar weer te maken gaan krijgen met beperkingen. Ze hebben besloten om het Beton Event dit jaar plaats te laten vinden. Voor het eerst in de maand juni in plaats van november.”, aldus Remco Kerkhoven, adviseur Communicatie. 

Het Beton Event 2022 wordt georganiseerd op dinsdag 14 juni. De locatie die hiervoor is gekozen, is de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Deze dag staat in het teken van kennis opdoen en kennis delen. Naast kennisdeling staat kennismaken en netwerken centraal. Kerkhoven: “Betonhuis, Betonakkoord en CSC sluiten hierbij aan. Op de beursvloer hebben wij drie units naast elkaar staan. We kunnen de bezoekers ontvangen en bijpraten over de laatste duurzame ontwikkelingen.” 

Leden met korting naar Beton Event

Medewerkers van de bij Betonhuis aangesloten bedrijven kunnen met korting naar het Beton Event. “De wens van de Promotie en Communicatiecommissie was om de samenwerking op te zoeken. Een kortingsactie is één van de resultaten. Na twee jaar geen fysieke betonbeurs willen wij het Beton Event tot een succes maken. De toegangsprijs is nu € 115,- in plaats van € 225,-. Hiervoor zijn wel unieke vouchercodes nodig die bij Betonhuis aangevraagd kunnen worden.”

Unieke vouchercodes 

Ten behoeve van de exclusiviteit van deze kortingsafspraak hebben de Betonvereniging en Betonhuis afgesproken dat Betonhuis unieke vouchers uitgeeft. Nadat leden hebben aangegeven dat zij graag van de kortingsafspraak gebruik willen maken (daarvoor heeft Betonhuis de persoonsnaam, het e-mailadres en de bedrijfsnaam nodig) ontvangt de persoon een vouchercode waarmee men zelf de toegangskaart tot 8 juni kan aanschaffen. Het volledige aanmeldproces inclusief facturatie verloopt via de Betonvereniging. Let op: de codes zelf bieden geen toegang tot het Beton Event.

Vraag vouchercode aan

Instructies voor verzilveren van de vouchercodes

Elke code is uniek en eenmalig te gebruiken. Op 14 juni dienen alle aanwezigen in het bezit te zijn van een persoonsgebonden toegangsticket. Voor ieder ticket dienen alle (persoons)gegevens te worden ingevuld. Onderaan het bestelformulier kun je de unieke vouchercode invullen, waarmee de betaling voldaan wordt. Na het voltooien van de bestelling wordt een bevestigingsmail van de bestelling verstuurd naar het opgegeven mailadres. Een paar dagen voor aanvang van het evenement wordt naar hetzelfde mailadres de persoonlijke QR-code gemaild voor toegang tot het Beton Event.

Wilt u meer tickets bestellen? Dat kan via www.betonevent.nl.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven