Gerelateerd nieuws

ACR Klimaat 

ACR Klimaat is de enige in Nederland met een uitgebreid assortiment aan producten waar de focus ligt op natuurlijke koudemiddelen. We leveren als groothandel een veelzijdig aanbod aan producten en hebben daarmee altijd de oplossing voor uw specifieke vraag; of het nu gaat om verwarming, koeling of ventilatie. Doordat innovatie in ons bloed zit, is geen vraag ons te gortig. De innovatieve drive wordt opnieuw duidelijk in onze laatste samenwerking met Sinop en TripleAqua.

Zoals ruim 10 jaar geleden is voorspeld door gerenommeerde spelers als TripleAqua en Auer/Intuis, beweegt de markt tot 80 kW & 5KG naar propaan (R290). We moeten allemaal naar (1) natuurlijke koudemiddelen, (2) het moet betaalbaarder zijn, (3) maar voor de grotere vermogens kom je met R290 i.t.t. CO2 niet goed uit.

Daarom komen ACR Klimaat, Sinop & TripleAqua gezamenlijk met een wereldprimeur door bovenstaande eisen samen te krijgen in één product voor grotere vermogens: een CO2-warmtepomp met scroll compressoren die kan koelen, verwarmen en hoge sanitair temperaturen kan maken.  

Onmogelijk? Kom maar naar de VSK, waar ‘s werelds éérste warmtepomp van 85 kW met een inverter én een aan/uit CO2 scroll compressor zal worden gepresenteerd (stand 12.A098).

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven