Gerelateerd nieuws

Ontmoet de Fieldpiece familie

“Als we het niet beter kunnen maken voor de technicus in het veld, doen we het niet”.

Het is een eenvoudige belofte en één die we al 32 jaar stevig vasthouden.

De koude- en klimaattechniek markt verandert snel. De hoge werkdruk en nieuwe F-gas regelingen zoals BRL100 maken het werk van de technicus uitdagend en bewijzen dat de branche de afgelopen tijd steeds belangrijker is geworden in het dagelijkse leven. Omdat we samen met technicus in het veld zijn, weten wij wat er speelt en kunnen we producten maken die het dagelijkse werk makkelijker, sneller en beter maken.  

Over Fieldpiece

32 jaar geleden werd Fieldpiece opgericht in een garage in Californië. Inmiddels zijn we gegroeid naar een organisatie met 118 professionals in zowel de VS als Europa. Alles wat we maken, is erop gericht het werk van de koude- en klimaattechnicus makkelijker, sneller en beter te maken. Zo bieden wij digitale manifolds, vacuumpompen en afpompmachines, meters, klemmen en lekzoekers, speciaal ontworpen voor de koude- en klimaattechniek.

Al onze producten zijn sterk, stevig en kunnen ook in de regen worden gebruikt. Sta je liever droog? Dat kan. Onze draadloze producten hebben een bereik van 300 meter zodat jij vanaf een afstand de resultaten kan aflezen in onze JobLink app.

Ontmoet de Fieldpiece familie. Neem contact met ons op via europe@fieldpiece.com  of vraag jouw lokale distributeur voor een demonstratie.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven