Gerelateerd nieuws

WEHEAT PRESENTEERT STAAND MODEL WARMTEPOMP OP VSK

Stiller. Slim. Efficiënt. Weheat’s Blackbird is niet zomaar een warmtepomp. Het is een in Nederland ontwikkelde innovatie met een uniek, liggend design. Geschikt voor plaatsing op platte daken en vrijwel onzichtbaar. Maar ook ideaal voor installateurs, want de pomp is licht, gemakkelijk aan te sluiten en op afstand te configureren en uit te lezen. 

Staand model
De innovatiekracht bij Weheat zet verder door en dat resulteert in een nieuw, staand model warmtepomp, dat gelanceerd wordt tijdens de VSK-beurs. Het nieuwe model belichaamt Weheats visie op innovatie en efficiëntie, voortbouwend op de succesvolle eigenschappen van de Blackbird: 4G-bediening, installatiegemak, hoge energie-efficiency en energielabel A+++ met een monoblock-constructie. De warmtepompen zijn compact, gemakkelijk aansluit- en ook vervangbaar en zijn bovendien stiller.

Het design en meer details van het nieuwe model worden tijdens de VSK onthuld.

Daarnaast wordt het succesvolle model, de Blackbird, samen met buffer- en boilervaten gepresenteerd. Bezoekers van de beurs hebben de kans om een Blackbird te winnen en het model is tevens genomineerd voor de VSK Award 2024.

Standnummer 12.F060

Kijk hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven