Nederland staat voor uitdagingen en is volop in transitie. Iedereen wil oplossingen! Technologische ontwikkelingen maken het voorheen onmogelijke mogelijk. Vernieuwers plukken daar de vruchten van met innovatieve concepten.

Binnen 10 jaar moet de Nederlandse CO2-reductie met 49% gedaald zijn ten opzichte van 1990. In 2050 moet ons land nagenoeg klimaatneutraal zijn. Harde doelstellingen en kostbare ingrepen. Die echter vooral ook veel kansen met zich meebrengen.

Al 10 jaar hét platform

Vakbeurs Energie is al meer dan 15 jaar hét zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie. In 3 dagen delen vrijwel alle koplopers in besparing, opwekking en opslag hun kennis met duizenden beslissers.

De beurs is een niet te onderschatten schakel in de energietransitie, als bindend element en ter bevordering van kennisdeling en business. Gelijktijdig – onder de vlag van de Nationale Energie Week – met de vakbeurzen PREFAB, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Vakbeurs Energie groter dan ooit

Klimaatverandering en de stikstofproblematiek zijn complexe problemen, maar met kennisoverdracht en een onovertroffen aanbod van direct toepasbare innovaties op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving biedt editie 18 van Vakbeurs Energie een schat aan kennis en oplossingen. De

Lees verder »

Temket isolatiematrassen

Speciaal voor de utiliteit ontwikkelde Temati onder de merknaam Temket een reeks universele isolatiematrassen, de Temket Universal Line. De universele maatvoering is afgestemd op meest voorkomende appendages en pompen die u in een ketelruimte vindt. Hierdoor is inmeten vooraf niet

Lees verder »

IMI Aero-Dynamiek is gespecialiseerd in het monitoren, testen, keuren, instellen en afstellen van hoogwaardige en vitale HVAC installaties. 

Kwaliteitsborging IMI Aero-Dynamiek verzorgt commissioning en optimalisatie van HVAC-installaties om energiezuinige, duurzame, comfortabele en veilige werkomgevingen te creëren én in stand te houden. Gecontroleerde omgevingen Door periodieke cleanroom-validatie en metingen in gecontroleerde omgevingen, zoals operatiekamers, IC-afdelingen, bereidingsapotheken, laboratoria en dialysecentra,

Lees verder »
Scroll naar boven